Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact
Loopbaanadvisering
Outplacement
Workshops
Coaching
Re-integratie
'De kunst van het loslaten en opnieuw beginnen'


Wat betekent re-integratie

Re-integratie betekent terugkeren in het arbeidsproces na een (vaak langdurige) periode van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Het kan dan best lastig zijn om passend werk te vinden. Als gevolg van leeftijd, een ‘gat' in het CV of als gevolg van lichamelijke -en/of psychische beperkingen.

vdBerg Consultants en re-integratie: een gezamenlijke inspanning en verantwoordelijkheid

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Wet Verbetering Poortwachter is het vergroten van de verantwoordelijkheid voor werkgevers en werknemers bij ziekteverzuim en bij de terugkeer in het arbeidsproces (re-integratie). Allereerst wordt bekeken of er mogelijkheden zijn om de functie of de werkplek zo aan te passen dat de werknemer weer in zijn eigen functie kan functioneren. Als dat niet kan, wordt gekeken naar aangepaste werkzaamheden binnen het bedrijf (1e spoor). Zijn er intern geen mogelijkheden dan gaat de werkgever ook buitenshuis op zoek naar passend werk (2e sproor).

vdBerg Consultants: betrouwbaar en betrokken

In de aanpak van vdBerg Consultants staan talenten en wensen centraal. Het is belangrijk om werk te vinden dat aansluit bij de aanwezige kwaliteiten. We willen dat ogen weer gaan twinkelen bij de gedachte aan de toekomstige baan. Dat is volgens vdBerg Consultants de enige manier om gezond en gelukkig aan het werk te gaan en te blijven! De begeleiding van onze coaches is erop gericht dat kansen op passend en plezierig werk aanzienlijk toenemen. Alle betrokken partijen hebben belang bij een spoedige en zorgvuldige re-integratie. Als u kiest voor samenwerking met vdBerg Consultants dan kiest u voor daadkracht, zorgvuldigheid, respect en duidelijkheid. Wij werken tevens samen met arbeidsdeskundigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Aan dit oriënterende gesprek zijn uiteraard geen kosten voor u verbonden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen voor een advies op maat.Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact