Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact
Loopbaanadvisering
Re-integratie
Workshops
Coaching
Outplacement
 'Tegen het verleden dank, tegen de toekomst ja'


Wat betekent outplacement

Outplacement is een intensief programma op maat met als doel u bij te staan in het zo snel mogelijk verwerven van een passende baan bij een andere werkgever. Of in het opstarten van een eigen onderneming. Een verandering van werkkring biedt uitkomst als werkgever en werknemer, om wat voor reden dan ook, niet meer met elkaar verder kunnen of willen. Dit kan het geval zijn bij een reorganisatie, onoverbrugbare meningsverschillen of bij het vastlopen in uw carrière. Outplacement biedt dan actieve en professionele ondersteuning bij de overgang van uw vorige functie naar de nieuwe uitdaging ergens anders. 

vdBerg Consultants en Outplacement

Het programma van vdBerg Consultants Loopbaan en Interim Professionals is gericht op het loslaten van het verleden, het richten van de blik op de toekomst en het daadwerkelijk verwerven van een nieuw perspectief extern. Hiervoor zijn zicht op persoonlijke kwaliteiten (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt van belang. Ruime aandacht wordt bovendien besteed aan het sollicitatieproces en aan de sollicitatievaardigheden. Thema's zijn ondermeer presenteren,
netwerken en onderhandelen, solliciteren is als verkopen. Uw coach ondersteunt u bij de concrete zoektocht op de arbeidsmarkt naar passende vacatures door middel van intensieve jobsearching. 
 
vdBerg Consultants: hij die niet stuurt, wordt gestuurd
 
In onze werkwijze staat de gedachte centraal dat u altijd en in elke situatie zelf verantwoordelijk blijft voor uw leven en toekomst. Wij bieden u uiteraard daarbij alle ondersteuning die nodig is. Zie ook
onze workshops.

Outplacement: een eigen keuze in uw heroriëntatie op de arbeidsmarkt! 


Neem
vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Aan dit oriënterende gesprek zijn uiteraard geen kosten voor u verbonden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen voor een advies op maat.


Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact