Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Wetenswaardigheden
Contact
John van den Berg: Managing Partner / Owner
Alco van Dam: loopbaanadviseur, coach, trainer
Jacky Heygele: Management & Office Support
Joep van der Hilst: recruiter/jobsearcher, trainer
Paul Jansen: loopbaanadviseur, coach, trainer, HR-adviseur
Ilse Lucassen: loopbaanadviseur, coach, werving en selectie, interim manager
Floor Petersen: (assessment) trainer
Ellen van Proosdij: loopbaanadviseur, sourcing specialist, recruiter
Myriam de Roo - Triepels: loopbaanadviseur, trainer, projectmanager outplacement en mobiliteit, coach
Joost Thissen: coördinator internationale projecten, specialist in (Europese) subsidies voor onderwijs en re-integratie
Willem Letwory: trainer, HR-adviseur, recruiter/jobsearcher, jobcoach

 


EASY2B

Zijn ontwikkeling en achtergrond

5 jaar geleden ontstaan uit pure passie voor een vak dat zich bezighoudt met keuzes die mensen maken en het helpen bij het met maken van keuzes. Passie die zich zowel gevraagd als ongevraagd, gepast en ongepast manifesteert. Met altijd maar één doel, hulp bieden bij de volgende stap, soms is die ene stap genoeg om het doel te bereiken. Soms zijn meerdere stappen nodig om het doel te bereiken. Niet altijd is het doel van tevoren duidelijk, of verandert het doel gaandeweg de reis naar dit doel. Dat is waar Willem, de persoon achter EASY2B, zich met onuitputtelijke energie en aanstekelijk plezier, dagelijks voor inzet.

 
Sinds de start van EASY2B in begin 2005 heeft Willem diverse rollen als ingevuld als interimmer, enkele voorbeelden; Trainer, Recruiter, HR adviseur, Loopbaan adviseur, (Rayon) Manager. Opdrachtgevers van EASY2B bevinden zich in de meest uiteenlopende branches. Van gevestigde multinationals en/of beursgenoteerde partijen tot (semi)-overheid en reïntegratie bureaus. Deze diversiteit in opdrachtgevers is geen toeval. Willem communiceert op alle niveaus met natuurlijke en oprechte betrokkenheid. Van facilitair medewerker tot directeur, iedere gesprekspartner wordt met evenveel aandacht, aangehoord en te woord gestaan. EASY2B staat niet voor niets voor: “easy to business”. Als je op zoek bent naar de toegevoegde waarde, werk samen en vind samen. Hierdoor is zijn netwerk altijd in ontwikkeling, het is deze constante ontwikkeling van het netwerk.
 
Vanuit een traditionele financiële dienstverlener, de overstap gemaakt naar een proactieve dynamische uitzendorganisatie. “Commercieel is niet vies, zolang je voorziet in een behoefte waar alle betrokken partijen bij gebaat zijn”,is een uitspraak die Willem graag doet en waar hij volledig achterstaat. Voor korte of voor langere termijn, bepalend hiervoor is wat er gevraagd wordt. Dat is wat de vrager als oplossing geboden krijgt.
 
Activering, waarbij je aan het denken of aan het werk wordt gezet. Is actie de oplossing, dan zal actie worden geboden, is juist zo af en toe enige bijsturing de oplossing, dan is dat wat geboden wordt. Iedere (hulp)vraag heeft een specifieke aanpak. Maar altijd met als doel: we gaan voor de oplossing. Lukt het niet, dan komt onherroepelijk de vraag: “Hoe dan wel….?”

Recente opdrachten (2010): 
loopbaanadviseur/jobsearcher crisismaatregelen Gemeente Tilburg (WWB/WIJ)


Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact