Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Wetenswaardigheden
Contact
John van den Berg: Managing Partner / Owner
Alco van Dam: loopbaanadviseur, coach, trainer
Joep van der Hilst: recruiter/jobsearcher, trainer
Paul Jansen: loopbaanadviseur, coach, trainer, HR-adviseur
Willem Letwory: trainer, HR-adviseur, recruiter/jobsearcher, jobcoach
Ilse Lucassen: loopbaanadviseur, coach, werving en selectie, interim manager
Floor Petersen: (assessment) trainer
Ellen van Proosdij: loopbaanadviseur, sourcing specialist, recruiter
Myriam de Roo - Triepels: loopbaanadviseur, trainer, projectmanager outplacement en mobiliteit, coach
Joost Thissen: coördinator internationale projecten, specialist in (Europese) subsidies voor onderwijs en re-integratie
Jacky Heygele: Management & Office Support


Multimos

Haar ontwikkeling en achtergrond
 
Jacky is een zakelijke organisator in hart en nieren. Zij weet op een professionele wijze in elke administratieve en organisatorische omge­ving weer orde en overzicht te scheppen; met professioneel inzicht tot een kwalitatief overzicht. Van management- en officeondersteuning tot projectassistentie, zij graaft zich in en fungeert al snel als dè informa­tiebron en als steun en toeverlaat voor alle betrokken partijen.

Binnen een grote verzekeringsmaatschappij heeft Jacky eerst als medewerkster hypotheken en later als HR-assistente gewerkt. Na 8 jaar maakte zij de overstap naar de functie van projectintercedente binnen deze organisatie. Zij matchte de vraag naar en het aanbod van uitzend­krachten en was mede verantwoordelijk voor de doorstroom van vaste medewerkers.
Daarna werkte zij ruim 10 jaar in verschillende functies op een interna­tionaal outplacementbureau, van managementassistente tot business manager. Haar verantwoordelijkheden lagen met name op het vlak van financiële rapportage, inkopen van diensten en materialen, personeels­administratie, sales support en huisstijl (drukwerk/marketingmateriaal en opzetten en inrichten van kantoren en projecten).

Sinds 2008 runt zij haar eigen bedrijf in management en office support en ondersteunt daarbij diverse zelfstandige ondernemers bij hun bedrijfsvoering of werkt op projectbasis bij diverse organisaties.

Haar opleidingen: MBO Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid en HBO Personeel & Arbeid, beide als parttime opleidingen. Daarnaast NIBE Woningfinan­ciering en diverse cursussen en opleidingen op het gebied van zakelijke correspondentie en computer databeheer.

Jacky voelt zich op haar best als ze haar eigen verantwoordelijkheden heeft en weet binnen welke marges ze kan opereren. Ze zal zich loyaal en betrokken opstellen. Een dynamische en informele omgeving heeft daarbij haar voorkeur. Zij werkt graag samen met mensen die dezelfde passie voor het vak of werk delen. Haar uitdagingen vindt Jacky in het zelfstandig opereren, werken met deadlines, prioriteiten stellen, ordenen en (re)organiseren van werkzaamheden en procedures.

Haar motto: ‘Orde schept ruimte voor creativiteit’.

Recente opdrachten (2010):
projectondersteuning regionaal mobiliteitsproject (outplacement), officemanagement crisismaatregelen Gemeente Tilburg (WWB/WIJ), Bureau Boosten, Durven en Doen, HNK Verhagen Transport, Lee Hecht Harrison, Praktijk Jij Ik en Wij, Riff Advies, Senter Human Development BV, Trivalent.


Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact